уторак 23 Jul 2019
Штампа

ИЗАБРАН ПРЕДСЕДНИК ЕТИЧКОГ КОМИТЕТА И ДОНЕТИ ПРЕДЛОЗИ

ДИСЦИПЛИНСКО ЕТИЧКОГ ПРАВИЛНИКА И КОДЕКСА КОМОРЕ

 

У петак 13. марта 2015. године, у просторијама Ловачке коморе Србије одржана је прва седница Етичког комитета. На седници којом је председавало радно председништво, именовано од стране Управног одбора, донет је Пословник о раду након чега се приступило избору председника Етичког комитета. Обзиром да по Статуту Коморе председника Етичког комитета предлаже Председник коморе, од стране Проф. др Милутина Ђорђевића за председника овог тела Коморе предложена је Милена Романелли. Овај предлог је наишао на веома позитивне реакције чланова Етичког комитета те је Милена Романелли једногласно изабрана а након тога и преузела вођење седнице од радног председништва.

 

У наставку седнице једногласно су донета два веома значајна предлога аката и то Предлог дисциплинско-етичког правилника и Предлог кодекса Коморе. Наведени предлози аката биће упућени Управном одбору на доношење.

Овом седницом етичког комитета и доношењем предлога наведених аката заокружена је преоцедура формирања органа Коморе а доношење Дисциплинско-етичког правилника и Кодекса омогућиће извршавање Законом и Статутом предвиђених послова који стоје пред Етичким комитетом.

посетиоци

Ко је на мрежи: 19 гостију и нема пријављених чланова

ТЕМЕ, АНАЛИЗЕ...