уторак 23 Jul 2019
Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНОШЕЊУ ЗАХТЕВА ЗА МИРОВАЊЕ ЛИЦЕНЦЕ

 

Подсећамо чланове да могу искористити могућност да поднесу захтев за мировање лиценце, којим се за одређену годину замрзавају права и обавезе имаоца лиценце. Мировање лиценце не утиче на друга права и обавезе која проистичу из чланства у Комори.

Захтев за мировање лиценце осим попуњеног Обрасца захтева који можете преузети са сајта Коморе, садржи и доказ о уплати накнаде за мировање лиценце у износу од 1.000 динара, на рачун Коморе бр: 205-206615-73 са позивом на бр: 6666 – бр. лиценце.

Сви чланови који не присуствују додатном термину за едукацији, а при том не поднесу ни захтев за мировање лиценце подлежу санкцијама које су прописане Статутом. Ловачка комора ће у таквим ситуацијама донети решење о суспензији лиценце.

Позивамо све заинтересоване чланове да своје захтеве за мировање лиценце за одређену годину, поднесу најкасније до 31.12. текуће године за мировање лиценце у наредној години, на адресу Ловачке коморе Србије, Кнеза Вишеслава 3, 11030 Београд.

За све ближе информације можете се обратити стручно-административној служби на телефон 011/35-53-261 или маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Преузмите Образац захтева за мировање лиценце

посетиоци

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

ТЕМЕ, АНАЛИЗЕ...