уторак 23 Jul 2019
Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДАТНОМ ТЕРМИНУ ЗА УЧЕШЋЕ НА ЕДУКАТИВНОМ СКУПУ У СКЛОПУ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА ЛОВНИХ РАДНИКА СА ЛИЦЕНЦАМА ЗА СТРУЧНУ И ЛОВОЧУВАРСКУ СЛУЖБУ

 

Ловачка комора Србије (у даљем тексту: Комора), као професионална организација ловних радника, у складу са годишњим програмом едукације, организоваће у четвртак 20. јуна 2019. године, у сали „анекс А“, Сава Центра, ул. Милентија Поповића 9, Београд (свечани улаз из улице Милентија Поповића - западна страна СЦ, а паркинг са источне стране према реци Сави), стручни скуп за чланове Коморе са лиценцом за обављање послова ловочуварске службе и стручне службе за газдовање ловиштем, а који нису присуствовали стручном скупу организованом у првом термину у новембру 2018. год. Регистрација чланова Коморе за стручни скуп биће извршена на улазу у салу, од 11ч и 30 мин – 11ч и 45 мин.

Теме стручног скупа, на које ће своја предавања одржати еминентни домаћи предавачи су: „Болести дивљачи и процедуре и поступци који претходе службеном прегледу одстрељене дивљачи“ и „Службена овлашћења ловочувара - правилна примена и прекорачења законских овлашћења“.

Обавештавамо вас да је на основу Закона о дивљачи и ловству и члана 11. став 2. Статута Коморе као и Правилника о стручном усавршавању ловних радника прописана обавеза чланова Коморе да похађају стручна предавања и скупове предвиђене годишњим програмом едукације.

Такође вас обавештавамо да су на основу Статута Коморе предвиђене мере одузимања или суспензије лиценце у ситуацији када члан Коморе не изврши предвиђене обавезе везане за годишњу едукацију.

посетиоци

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

ТЕМЕ, АНАЛИЗЕ...